1

Bij interesse maken wij een afspraak (ook in de avond en in het weekend) met u om langs te komen op locatie. Vraag ook naar de mogelijkheden voor een bezoek bij uw thuis (alleen mogelijk met toestemming van uw eigen tandarts om thuis te bleken).

Voordelen van dentaldreams
Afspraak met tanddromen
Voordelen van dentaldreams
Eerste stap van Dental Dream

2

U wordt allereerst gezien door een BIG geregistreerde tandarts die kijkt of er geen zaken zijn in de mond die het bleken belemmeren of waarbij helaas het bleken wordt afgeraden. U kunt hierbij denken aan blootliggende tandhalzen, gaatjes (cariës) of andere zaken die tot verdere problemen kunnen lijden wanneer u uw tanden gaat bleken. (Toestemming van uw eigen tandarts is ook toegestaan indien u dat liever heeft.)

3

Indien de tandarts geen belemmeringen ziet aan het gebit kunt u verder met het bleken waarbij het proces en uw verwachtingen met u besproken wordt. Indien alles naar wens is zal er door middel van een scanner (invisalignscanner) of afdruk een scan gemaakt worden van uw gebit.

Voordelen van dentaldreams
Specialistische orale behandeling
Voordelen van dentaldreams
diep tandlaboratorium,

4

Deze scan of afdruk wordt vervolgens naar een tandtechnisch laboratorium gestuurd die daar dan door middel van een professionele 3Dprinter een op maat gemaakt bleekbitje voor u maakt.

5

U krijgt bij vertrek een nieuwe afspraak van ons om over een week terug te komen waarbij de behandelaar uw gebit zal reinigen en polijsten. Daarna krijgt u van ons uw op maat gemaakte bleekbitje en bleekgel mee met uitleg, tips en demonstratie om thuis te gaan bleken.

Voordelen van dentaldreams
Beste tandheelkundige zorg

Maak een

AFSPRAAK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit incididunt ut labore et dolore magna aliqua enim.

BOEK NU
 Voordelen van dentaldreams

Onze prijzen

BETAALBARE PRIJZEN
PAKKETJES

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s.

PRIME

Thuis bleken met

gebitsreiniging van

149 euro nu 199 euro is.

STANDAARD

Thuis bleken met

gebitsreiniging van

149 euro nu 199 euro is.

Voordelen van dentaldreams
Het geheim van mooie tanden

Schrijf naar onze

TANDARTSPRAKTIJK

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old.