Dental dreams Webshop

Uw rechtstreekse verbinding tussen uw behandelaar en de middelen tot het onderhouden van een goede mondhygiene.

De producten in deze webshop zijn samengesteld op advies van de behandelaars om de kwaliteit van de producten en met doel het beste resultaat te bereiken

. Door de juiste middelen aanwezig te hebben en ze op de juiste manier te gebruiken heeft een enorme positieve werking tot het veelal voorkomen van problemen aan uw gebit.

Het kleine assortiment is daarom juist samengesteld daar waar het meeste winst te behalen is voor de patient.

De ragers van interprox voor de interdentale ruimtes tussen de tanden die moeilijk te berijken zijn met de tandenborstel en waar de meeste gaatjes ontstaan. De Vitis tandenpasta en mondhygiene gezond tandvlees vanuit onze mondhygienisten die dagelijks te maken hebben met ontstoken tandvlees en slechte mondgezondheid.

De Vitis orthontie tandpasta en mondhygiene geadvisseerd door onze zeer ervaren ortho tandartsen voor de beste zorg tijdens een orthotraject, waarbij niet onbelangerijk de ragers van interprox ook van belang zijn om de ruimtes tussen en onder de beugel goed schoon te houden

Heeft u een vraag over het gebruik of heeft u andere vragen dan staan wij u graag te woord met kennis vanuit alle specialisaties met betrekking tot mondzorg. (tandartsen, mondhygienisten, orthodontie, implantologie)