DENTAL DREAMS,
UW DIGITALE TANDTECHNIEKER.

Technologische voorruitgang heeft tandartspraktijken bereikt om de patientenzorg te optimaliseren en comfortabele ervaringen te bieden.

Digitalisering in de tandheelkunde heeft veel voordelen, zowel voor de patient als voor de proffesional waar dental dreams als tandtechnieker de hoogste kwaliteit in zijn producten voor de patient wil leveren.

VOORDEEL

De voordeel van digitaal werken is dat deze techniek is in staat om de grootte en gedetailleerde vorm van elk gebitselement, de interdentale scheiding, het uiterlijk van het oppervlak van het gehemelte, het tandvlees, de implantaten, de prothesen en de andere elementen waaruit de binnenkant van de mondholte bestaat vast te leggen.

Omdat dit uiterst precieze beelden zijn, worden menselijke fouten die zich kunnen voordoen bij het nemen van traditionele afdrukken bijna volledig geelimineerd.

Bovendien stelt de technologie de tandarts in staat de informatie binnen enkele seconden te delen met het prothetisch laboratorium. Dit versnelt de wachttijden voor prothetische behandelingen omdat er geen model fysiek hoeft te worden opgestuurd.